ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ασύλληπτη τραγωδία: Έχασαν την κόρη τους Αγγέλα πριν έξι μήνες από καρκίνο και τώρα τον γιο τους Νίκο από τον κορωνοϊό- Αφήνει ορφανά δύο παιδάκια

Ασύλληπτη τραγωδία: Έχασαν την κόρη τους Αγγέλα πριν έξι μήνες από καρκίνο και τώρα τον γιο τους Νίκο από τον κορωνοϊό- Αφήνει ορφανά δύο παιδάκια

Απανωτά χτυπήματα της μοίρας για οικογένεια Κυπρίων που μέσα σε έξι μήνες έχασαν τα δύο τους παιδιά.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Συγκεκριμένα, η οικογένεια του Μιχάλη Γεωργίου με καταγωγή από την Πάφο, είπαν το τελευταίο αντίο στην κόρη τους Αγγέλα πριν από έξι μήνες μετά από μάχη με τον καρκίνο, ενώ στις 3 Απριλίου έφυγε από τη ζωή και ο γιος τους Νίκος (Nick) Γεωργίου χτυπημένος από τον κορωνοϊό.

Όπως αποκαλύπτει η σύντροφος του 53χρονου Κύπριου που διέμενε στην Αγγλία ο Νίκος Γεωργίου άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του σε Νοσοκομείο όπου και είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε η σύντροφός του Λίζα, ο 53χρονος δεν ένιωθε καλά από τις  23 Μαρτίου, ωστόσο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μόλις στις 2 Απριλίου, αφού είχε διαγνωστεί ως επιβεβαιωμένα κρούσμα του Covid-19.

«Πέθανε την Παρασκευή, μια μόλις μέρα μετά την εισαγωγή του, δεν είχε υποκείμενο νόσημα και ήταν ένα τεράστιο σοκ για μένα, καθώς δεν μπορούσα να βρίσκομαι κοντά του, κάτι που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο να το αντέξω» δήλωσε σε βρετανική ιστοσελίδα η 40χρονη Λίζα.

Συμπλήρωσε πως η οικογένεια ζει ένα δράμα, καθώς και η αδελφή του Νick, Αγγέλα, έφυγε από τη ζωή πριν από 6 μήνες μετά από μάχη με τον καρκίνο και οι γονείς του βρίσκονται στην Πάφο, απ’ όπου κατάγεται η οικογένεια.

«Έχω μιλήσει μαζί τους και είναι συντετριμμένοι. Ήταν ένας πολύ καλός οικογενειάρχης, αγαπητός από όλους. Ήμασταν μαζί τα τελευταία 16 χρόνια μετά τη γνωριμία μας σε ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόμασταν» ήταν τα λόγια της 40χρονης.

Ο 53χρονος Νick, αφήνει ορφανά δύο παιδιά, την κόρη του Έμιλυ 12 ετών και τον γιο του Owen μόλις 8 χρονών, ενώ έχει και ένα γιο 20 ετών από τον προηγούμενο του γάμο, πρόσθεσε η σύντροφός του.

Ο συμπατριώτης μας ήταν πιστός υποστηρικτής της ομάδας του Huddersfield με φιλάθλους αλλά και την ομάδα να τον αποχαιρετούν μέσω των social media.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

Μοναδικός στόχος είναι η απελευθέρωση και η επανένωση της Κύπρου στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον επιμνημόσυνο λόγο του στο Εθνικό Μνημόσυνο του ήρωα Μιχαήλ Ολύμπιου που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στα Λύμπια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top