Φανούρης στο Τhemasports: “OKTΩ χρόνια, κανείς δεν έμεινε ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ”

Φανούρης στο Τhemasports: “OKTΩ χρόνια, κανείς δεν έμεινε ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ”

Δεν έχει λάβει οριστικές αποφάσεις η διοίκηση για τους μισθούς των παιχτών, για το «νεκρό» χρονικό διάστημα της σεζόν. Βασικά περιμένουν να δουν αν θα επαναρχίσουν οι διοργανώσεις, όπως μας ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Απόλλωνα Φανούρης Κωνσταντίνου.

Επικοινωνήσαμε με τον εκπρόσωπο των  κυανολεύκων, επειδή από κάποιες τοποθετήσεις που έκανε προχθές σε ραδιοφωνικές εκπομπές, μερικοί έβγαλαν το συμπέρασμα ότι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω τι σκοπεύουν να κάμουν σε άλλες ομάδες. Εμείς βρισκόμαστε στο ακουστικό μας και αναμένουμε να αποφασίσουν οι αρμόδιοι αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Επαναλαμβάνω, ότι εμείς έχουμε τη θέση, ότι οι τίτλοι και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, θα πρέπει να κριθούν στο γήπεδο. Όμως, αν για λόγους αδήριτης ανάγκης δεν καταστεί δυνατό να συνεχιστούν οι διοργανώσεις, τότε θα είναι άλλη η συζήτηση. Εμείς δεν έχουμε λάβει αποφάσεις για τους μισθούς των παιχτών. Έγινε πληρωμή του μισθού του Φεβράρη πριν μερικές εβδομάδες».

Ο Φανούρης Κωνσταντίνου, πρόσθεσε, ότι ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης έχει τακτική επικοινωνία με τον προπονητή, αλλά και τους παίχτες. «Στα οκτώ χρόνια που διαχειρίζεται τις τύχες της ομάδας η παρούσα διοίκηση, δεν νομίζω ότι έμεινε κανένας ξεκρέμαστος», τόνισε.

The post Φανούρης στο Τhemasports: “OKTΩ χρόνια, κανείς δεν έμεινε ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ” appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE