Στο νοσοκομείο ο Ζαν Μαρί Λεπέν - Πρόβλημα στην καρδιά λένε τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης

Στο νοσοκομείο ο Ζαν Μαρί Λεπέν - Πρόβλημα στην καρδιά λένε τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης

Στο νοσοκομείο εισήχθη την Πέμπτη ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος του ακροδεξιού γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Ζαν Μαρί Λεπέν, λόγω «μικρού καρδιακού προβλήματος».

«Όλα είναι καλά. Είμαι στο κρεβάτι κι αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστώ. Πρόκειται για ένα μικρό καρδιακό πρόβλημα, τίποτε σημαντικό», ανέφερε ο κ. Λεπέν στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Στέλεχος του ακροδεξιού κόμματος, πάντως, συνέδεσε το επεισόδιο με την υγεία του Ζ.Μ. Λεπέν με τη «συναισθηματική κρίση» που βιώνει λόγω της σύγκρουσης με τους διαδόχους του στην ηγεσία του Εθνικού Μετώπου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE