Από τη φυλακή στην… προεδρική σουίτα ο Ροναλντίνιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Από τη φυλακή στην… προεδρική σουίτα ο Ροναλντίνιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Ροναλντίνιο μετά από από 32 ημέρες βγήκε από την φυλακή και πλέον βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό σε ξενοδοχείο της Ασουνσιόν. Όπου απολαμβάνει την χλιδή, μένοντας στην προεδρική σουίτα.

Ο Βραζιλιάνος άσος είχε συλληφθεί με την κατηγορία πως προσπάθησε να εισέλθει στην Παραγουάη με πλαστά έγγραφα, το διαβατήριο του στην προκειμένη περίπτωση και αρχικά του επιβλήθηκε ποινή έξι μηνών.

Όμως πλήρωσε την εγγύηση ύψους περίπου 1.5 εκ. δολαρίων και αποφυλακίστηκε για να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό στο ξενοδοχείο Παλμαρόγκα στην Ασουνσιόν.

Εκεί που δόθηκε η προεδρική σουίτα, όπου έχει 24ώρο «room service» ενώ ακόμα έχει ένα τεράστιο μπαλκόνι στο οποίο υπάρχει και μία πισίνα.

Φαίνεται λοιπόν ότι μετά τις δύσκολες στιγμές στην φυλακή, όπου αναγκάστηκε να πάρει μέρος και σε τουρνουά ποδοσφαίρου, ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στην όμορφη καθημερινότητα του.

Πηγή: sdna.gr

The post Από τη φυλακή στην… προεδρική σουίτα ο Ροναλντίνιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.