Παρατείνεται η αναστολή των διοργανώσεων της ΚΟΠ – Ανακοίνωση μετά το διάγγελμα Αναστασιάδη

Παρατείνεται η αναστολή των διοργανώσεων της ΚΟΠ – Ανακοίνωση μετά το διάγγελμα Αναστασιάδη

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ μετά το διάγγελμα του ΠτΔ Νίκου Αναστασιάδη, με την οποία ενημερώνει ότι παρατείνεται μέχρι τις 30 Απριλίου και… βλέπουμε, η αναστολή των διοργανώσεων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: Ανακοίνωσε παράταση των μέτρων ο Πρόεδρος – «Δεν μας επιτρέπεται χαλάρωση…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναλυτικά:

“Μετά τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για επέκταση των περιοριστικών μέτρων για καταπολέμηση του ιού COVID-19 μέχρι το τέλος Απριλίου 2020, η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι η αναστολή των διοργανώσεων της παρατείνεται για το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή μέχρι τις 30 Απριλίου.

Οι διοργανώσεις της ΚΟΠ που έχουν ανασταλεί είναι το Πρωτάθλημα Cyta, τα Πρωταθλήματα, Β’ και Γ’ Κατηγορίας, καθώς και τα Πρωταθλήματα Γυναικών, Futsal Ανδρών και U19 A’ Κατηγορίας”.

The post Παρατείνεται η αναστολή των διοργανώσεων της ΚΟΠ – Ανακοίνωση μετά το διάγγελμα Αναστασιάδη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE