ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Ασυμπτωματικοί ασθενείς κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι» – Οι επίσημες αναφορές για τα 32 νέα κρούσματα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Ασυμπτωματικοί ασθενείς κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι» – Οι επίσημες αναφορές για τα 32 νέα κρούσματα

Στα 32 ανήλθαν τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο από σύνολο 1.256 εργαστηριακών διαγνώσεων, ανακοινώθηκε από τις αρχές το απόγευμα της Τετάρτης 8/4.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 24 άτομα που εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων περιστατικών και 8 άτομα των οποίων το ιστορικό διερευνάται.

Με βάση και τα σημερινά στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 526, περιλαμβανομένων των δέκα, που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις ανέφερε ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκκης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline…

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Ασυμπτωματικοί ασθενείς κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι» – Οι επίσημες αναφορές για τα 32 νέα κρούσματα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE