Φωτιά σε αποθήκη στον Ύψωνα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε μεγάλη αποθήκη που βρίσκεται στην περιοχή του Ύψωνα στη Λεμεσό και έθεσε σεσυναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 8/4, έξι άτομα αντιμετωπίστηκαν ως ύποπτα περιστατικά κορωνοϊού στο θάλαμο βραχείας νοσηλείας, που λειτούργησε για πρώτη χθες στην ψυχιατρική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.
Σημειώνεται ότι η λειτουργία του θαλάμου στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου κρίθηκε ως η ιδανικότερη, καθώς βρίσκεται απομονωμένη από τα υπόλοιπα τμήματα του δημόσιου νοσηλευτηρίου και ελαχιστοποιούνται οι όποιοι κίνδυνοι για προσωπικό και ασθενείς.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι άλλα 17 ύποπτα περιστατικά νοσηλεύονται στον 5ο όροφο του νοσοκομείου, ενώ δυο είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, χωρίς να διευκρινίζεται κατά πόσο πρόκειται για τα δυο διασωληνωμένα περιστατικά που ανακοινώθηκαν την Τρίτη 7/4.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις