Μαούρο Φεράρι: Παραιτήθηκε από την προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας

Μαούρο Φεράρι: Παραιτήθηκε από την προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας

Ο Μαούρο Φεράρι, από τον Ιανουάριο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (Εuropean Research Council (ERC), παραιτήθηκε ανακοινώνοντας ότι "έχασε την πίστη στο σύστημα" και "απογοητεύτηκε εξαιρετικά από την απάντηση της ΕΕ στην πανδημία του COVID19".

 

O ίδιος, με δήλωση που έστειλε στους Financial Times αναφέρει ότι οι σχέσεις μεταξύ του ίδιου και του οργανισμού της ΕΕ είχαν διαρραγεί, καταγγέλλοντας "πλήρη έλλειψη συντονισμού των πολιτικών περί υγειονομικής περίθαλψης μεταξύ των Κρατών Μελών", "μονομερείς αποφάσεις για κλείσιμο συνόρων" και "οριακή επιστημονική συνεργασία".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE