ΚΙΝΗΣΕΙΣ όπου… «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ» νέα εξέλιξη για το κεφάλαιο διαιτησία με την επιστροφή στη δράση

ΚΙΝΗΣΕΙΣ όπου… «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ» νέα εξέλιξη για το κεφάλαιο διαιτησία με την επιστροφή στη δράση

Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στέλνει μηνύματα προς τους Κύπριους διαιτητές.

Διαβάστε: 

Μήνυμα Κούμα προς τους Κύπριους διαιτητές για να είναι σε… ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ… από ΚΟΠ και ΑΥΣΤΗΡΗ οδηγία στους Κύπριους διαιτητές (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με την… παρατήρηση, από τη μία, αλλά και το αισιόδοξο μήνυμα από την άλλη, μας έχει περάσει στο μυαλό, ότι μετά την επιστροφή στη δράση, όταν περάσει όλο αυτό το κακό με την πανδημία του κορωνοϊού, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα βρεθεί στη φάση να πει ότι δεν μπορεί, πλέον, να φέρνει από άλλες χώρες ξένους διαιτητές για να είναι σε σπουδαία παιχνίδια για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας είτε για τον θεσμό του κυπέλλου (εάν συνεχιστούν φυσικά από εκεί που έχουν ανασταλεί).

Κακά τα ψέματα, το ότι η… αναστολή αυτή θα φέρει σε όλους τους τομείς οικονομικές συνέπειες, θα “αγγίξει” και το ζήτημα αυτό για την ΚΟΠ.  Εάν θα έρθουν ξένοι διαιτητές θα πρέπει πρώτα να ανοίξουν τα αεροδρόμια και θα είναι μονάχα για “καυτά” παιχνίδια, για εκεί όπου θα κρίνεται για τα καλά κάτι χωρίς αύριο, κάτι ως τελικό δηλαδή.

Σ.Ν.

The post ΚΙΝΗΣΕΙΣ όπου… «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ» νέα εξέλιξη για το κεφάλαιο διαιτησία με την επιστροφή στη δράση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE