Η γερμανική Lufthansa τερμάτισε τη λειτουργία της θυγατρικής της Germanwings

Η γερμανική Lufthansa τερμάτισε τη λειτουργία της θυγατρικής της Germanwings

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανήγγειλε την Τρίτη 7/4 τον τερματισμό της λειτουργίας της χαμηλού κόστους θυγατρικής της, Germanwings, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και των οικονομικών του επιπτώσεων.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Προεδρείου της Lufthansa, «αυτό διότι δεν αναμένεται σύντομη επιστροφή της διεθνούς βιομηχανίας των αερομεταφορών στο επίπεδο της εποχής πριν την κρίση της πανδημίας. Εκτιμούμε πως θα διαρκέσει μήνες μέχρι να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα στα ταξίδια, αλλά και χρόνια ωσότου η ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν πριν την κρίση του κορωνοϊού».

Η εταιρεία Germanwings διαθέτει συνολικά 30 αεροσκάφη και 1.400 εργαζόμενους.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις κατηγορούν την Lufthansa πως δεν προέβη στις κατάλληλες προσπάθειες προκειμένου να σώσει την θυγατρική της.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE