Καλή επιτυχία Καρολίνα! Στο Βερολίνο για νέα ρεκόρ

Καλή επιτυχία Καρολίνα! Στο Βερολίνο για νέα ρεκόρ

Η Κύπρια Παραολυμπιονίκης, Καρολίνα Πελενδρίτου, βρίσκεται στο Βερολίνο για να συμμετάσχει στο διεθνές μίντινγκ IDM Berlin, που πέρσι κατάφερε να καταρρίψει τρία παγκόσμια ρεκόρ.

Το περίφημο διεθνές μίντινγκ θα αποτελέσει τον πρώτο αγωνιστικό σταθμό για την Καρολίνα την φετινή χρονιά. Θα αγωνιστεί στα 200 μέτρα πρόσθιο (Παρασκευή), στα 50 πρόσθιο (Σάββατο) και στα 100 πρόσθιο (Κυριακή).

Η Καρολίνα είχε εντυπωσιάσει στο συγκεκριμένο μίντινγκ πριν από ένα χρόνο. Κατέρριψε τρία παγκόσμια ρεκόρ και κέρδισε την αναγνώριση.

Οι αγώνες θα γίνουν στο υπερσύγχρονο κολυμβητήριο Berlin Europa Sportpark. Θα συμμετάσχουν 568 αθλητές από 42 χώρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.