Ολοένα και πιο πιθανό ΑΥΤΟ το σενάριο για Σωκράτη Παπασταθόπουλο

Ολοένα και πιο πιθανό ΑΥΤΟ το σενάριο για Σωκράτη Παπασταθόπουλο

Παρελθόν από την Αρσεναλ φαίνεται πως θα αποτελέσει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα, ο οποίος ασχολείται ιδιαίτερα με τα μεταγραφικά θέματα, ο Έλληνας στόπερ δεν έχει μέλλον στον αγγλικό σύλλογο, ενώ δεν χαίρει και της εμπιστοσύνης του Μικέλ Αρτέτα.

Μάλιστα, στην Άρσεναλ φαίνεται πως ψάχνουν ήδη για να αποκτήσουν έναν στόπερ ενόψει της νέας σεζόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπασταθόπουλος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Ολοένα και πιο πιθανό ΑΥΤΟ το σενάριο για Σωκράτη Παπασταθόπουλο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE