93χρονη οπαδός της Ρέντινγκ θα είναι παρών στο «Γουέμπλεϊ»

93χρονη οπαδός της Ρέντινγκ θα είναι παρών στο «Γουέμπλεϊ»

Όσο απίστευτο και να ακούγεται, μια οπαδός της Ρέντινγκ ετοιμάζεται να πάρει θέση στο «Γουέμπλεϊ» για να παρακολουθήσει την ομάδα της στον αγώνα που δίνει απέναντι στην Άρσεναλ για τους «4» του FA Cup.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη οπαδός, ήταν παρών και στην πρώτη παρουσία της Ρέντινγκ στον ημιτελικό του FA Cup, το 1927.

Όπως σημειώνουν δημοσιεύματα, η Ciss Platten έχει χάσει τον ύπνο της για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού είναι και μισητή αντίπαλος της Άρσεναλ, ενώ αντιπαθεί και τον Αρσέν Βενγκέρ.

Η Platten έχει 6 παιδιά, 16 εγγόνια και 8 δισέγγονα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.