ΚΥΠΡΟΣ: Ποιοί φοιτητές δικαιούνται το επίδομα των 750 ευρώ – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Ποιοί φοιτητές δικαιούνται το επίδομα των 750 ευρώ – VIDEO

Για όσους φοιτητές θα μείνουν για όλη την διάρκεια των διακοπών του Πάσχα στο εξωτερικό θα δοθεί το επίδομα των 750 εύρω.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Όπως δήλωσε η Διευθύντρια Ανώτατης εκπαίδευσης κ. Τέρψα Κωνσταντινίδου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», θα σταλεί μήνυμα τα κινητά τηλέφωνα των φοιτητών που θα τους πληροφορεί για την καταβολή όταν θα αφιχθούν στην Κύπρο.

Όπως δήλωσε η κ. Κωνσταντινίδου οι φοιτητές που θα δικαιούνται το επίδομα των 750 ευρώ θα πρέπει να έχουν μείνει στο εξωτερικό από τις 15 Μαρτίου που ξεκίνησαν τα πρώτα διατάγματα μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Σε ερώτηση του Νικήτα Κυριακού για το αν κάποιοι φοιτητές επιστρέψουν σε έκτακτες πτήσεις τις επόμενες μέρες η κ. Κωνσταντινίδου δεν ξεκαθάρισε αν θα πάρουν το επίδομα.

«Ο νόμος προνοεί τους φοιτητές που θα παραμείνουν στο εξωτερικό όλο το προβλεπόμενο διάστημα», δήλωσε η κ. Κωνσταντινίδου.

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE