«Έφυγε» ο θρυλικός προπονητής

«Έφυγε» ο θρυλικός προπονητής

O θρυλικός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ράντομιρ Αντιτς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών βυθίζοντας στο πένθος τους Μαδριλένους.

Ο θρυλικός Ράντομιρ Άντιτς «έφυγε» σε ηλικία 71 ετών στη Μαδρίτη, έπειτα από πολύχρονη μάχη που έδινε με σοβαρή ασθένεια. Ο χαμός του Σέρβου τεχνικού βύθισε στο πένθος τους συμπατριώτες του, αλλά τους φίλους της Ατλέτικο. Αλλωστε, με αυτόν στον πάγκο της οι ροχιμπλάνκος κατέκτησαν το νταμπλ της σεζόν 1995-96. Είναι από τους λίγους τεχνικούς που βρέθηκε στον πάγκο των τριών μεγαλύτερων ομάδων της χώρας, της Ρεάλ, της Ατλέτικο και της Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, ήταν στον πάγκο της Σερβίας στο Μουντιάλ του 2010. «Η οικογένεια του συλλόγου μας θρηνεί τον θάνατο ενός εκ των θρυλικών προπονητών μας, Ραντόμιρ Άντιτς. Για πάντα θα είσαι στην καρδιά μας. Αναπαύσου εν ειρήνη» τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post «Έφυγε» ο θρυλικός προπονητής appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE