Το 'ευχαριστώ' του Προέδρου Αναστασιάδη στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην αποστολή στον Έβρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το 'ευχαριστώ' του Προέδρου Αναστασιάδη στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην αποστολή στον Έβρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες προς τους Αστυνομικούς που συμμετείχαν στην αποστολή για διαφύλαξη των ελληνικών συνόρων στον Έβρο, εξέφρασε σε ανάρτησε του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους Αστυνομικούς, οι οποίοι συμμετείχαν στην αποστολή στον Έβρο θέλοντας να τονίσει πως η παρουσία τους συμβόλιζε τη συμμετοχή της Κύπρου στην προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων.

«Συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς μας που συμμετείχαν στην αποστολή για διαφύλαξη των ελληνικών συνόρων στον Έβρο. Η παρουσία τους συμβόλιζε τη συμμετοχή της Κύπρου στην προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Δείτε την ανάρτηση του: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE