Το 'ευχαριστώ' του Προέδρου Αναστασιάδη στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην αποστολή στον Έβρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το 'ευχαριστώ' του Προέδρου Αναστασιάδη στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην αποστολή στον Έβρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες προς τους Αστυνομικούς που συμμετείχαν στην αποστολή για διαφύλαξη των ελληνικών συνόρων στον Έβρο, εξέφρασε σε ανάρτησε του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους Αστυνομικούς, οι οποίοι συμμετείχαν στην αποστολή στον Έβρο θέλοντας να τονίσει πως η παρουσία τους συμβόλιζε τη συμμετοχή της Κύπρου στην προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων.

«Συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς μας που συμμετείχαν στην αποστολή για διαφύλαξη των ελληνικών συνόρων στον Έβρο. Η παρουσία τους συμβόλιζε τη συμμετοχή της Κύπρου στην προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Δείτε την ανάρτηση του: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.