ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έτοιμο το Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living να φιλοξενήσει τους ασθενείς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO
06.04.2020 - 12:38
Ασθενείς, οι οποίοι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό θα φιλοξενούνται στο κέντρο αποκατάστασης Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living στην Τερσεφάνου στην Λάρνακα.
Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου
Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα» ο Διευθυντής του κέντρου αποκατάστασης κ. Γιώργος Βούβακος δήλωσε πως οι ασθενείς που θα φιλοξενούνται θα μεταβαίνουν εκεί με παραπεμπτικό από το Νοσοκομείο αναφοράς και θα μπαίνουν στα δωμάτια τους.
Όπως ανέφερε ο κ. Βούβακος το ξενοδοχείο είναι έτοιμο να δεχθεί τους ασθενής και να τους παρέχει όλες τις διευκολύνσεις, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες των ασθενών.
Το συγκεκριμένο κέντρο παρέχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί μέχρι και 100 άτομα την ημέρα και είναι πλήρως εξοπλισμένο με τις απαραίτητες εγκαταστάσεις ώστε να μπορέσει να νοσηλεύσει τους ασθενείς.
Να αναφέρουμε, επίσης, πως στο Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living θα πηγαίνουν ασθενείς, οι οποίοι είχαν τον ιό και αποθεραπεύτηκαν, αλλά και οι ασυμπτωματικοί ασθενείς με σκοπό την προστασία των οικογενειών τους.
Τέλος, να σημειώσουμε πως αυτή η ενέργεια έγινε από το Υπουργείο Υγείας μετά από σύμβαση για αγορά υπηρεσιών φιλοξενίας και επιτήρησης από επαγγελματίες Υγείας και έτσι προχώρησε στην συμφωνία με το Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living.
Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.