ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έτοιμο το Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living να φιλοξενήσει τους ασθενείς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έτοιμο το Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living να φιλοξενήσει τους ασθενείς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Ασθενείς, οι οποίοι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό θα φιλοξενούνται στο κέντρο αποκατάστασης Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living  στην Τερσεφάνου στην Λάρνακα.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα» ο Διευθυντής του κέντρου αποκατάστασης κ. Γιώργος Βούβακος δήλωσε πως οι ασθενείς που θα φιλοξενούνται θα μεταβαίνουν εκεί με παραπεμπτικό από το Νοσοκομείο αναφοράς και θα μπαίνουν στα δωμάτια τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Βούβακος το ξενοδοχείο είναι έτοιμο να δεχθεί τους ασθενής και να τους παρέχει όλες τις διευκολύνσεις, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες των ασθενών.

Το συγκεκριμένο κέντρο παρέχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί μέχρι και 100 άτομα την ημέρα και είναι πλήρως εξοπλισμένο με τις απαραίτητες εγκαταστάσεις ώστε να μπορέσει να νοσηλεύσει τους ασθενείς.

Να αναφέρουμε, επίσης, πως στο Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living θα πηγαίνουν ασθενείς, οι οποίοι είχαν τον ιό και αποθεραπεύτηκαν, αλλά και οι ασυμπτωματικοί ασθενείς με σκοπό την προστασία των οικογενειών τους.

Τέλος, να σημειώσουμε πως αυτή η ενέργεια έγινε από το Υπουργείο Υγείας μετά από σύμβαση για αγορά υπηρεσιών φιλοξενίας και επιτήρησης από επαγγελματίες Υγείας και έτσι προχώρησε στην συμφωνία με το Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες: 

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE