ΚΥΠΡΟΣ

Με πολύ ισχυρό κίνητρο

Με πολύ ισχυρό κίνητρο

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Πάσχα, έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας να ηρεμήσουν και να ανασυνταχθούν για τη δύσκολη συνέχεια.

Η επανέναρξη των υποχρεώσεων βρίσκει τους «πράσινους» να έχουν ενώπιον τους ακόμα μια δύσκολη αποστολή απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα στο ΓΣΠ, σε ένα αγώνα καθοριστικής σημασίας. Δεν παίρνει την ομάδα του Κώστα Καϊάφα να έχει απώλειες από τη στιγμή που είναι πίσω στη βαθμολογία και αν χάσει και άλλο έδαφος θα γίνει πιο δύσκολη η προσπάθεια για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το θετικό για τον Καϊάφα είναι ότι έχει πολύ καλά αγωνιστικά δεδομένα στην ομάδα αφού με εξαίρεση τον Ρούμπιο, έχει στη διάθεση του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Είναι η στιγμή που πρέπει να λειτουργήσει ο χαρακτήρας των ποδοσφαιριστών και το ένστικτο της διατήρησης κινήτρου και ενδιαφέροντος για τη χρονιά. Αναγνωρίζουν όλοι πως οι πιθανότητες διάκρισης στο κύπελλο είναι απειροελάχιστες και ρίχνουν όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, ελπίζοντας ότι θα πάρουν το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Στο νοσοκομείο ναυτικός που επέβαινε σε σκάφος - Επιχείρηση από ΚΣΕΔ

• Ζεύγος αντιμετώπισε πρόβλημα στην προσπάθεια του να μεταφέρει το βρέφος του στο νοσοκομείο - Άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας

• Αυτοί οι δρόμοι κλείνουν στη Λεμεσό λόγω της διαμαρτυρίας των οπαδών

• Επιβάτης σε αεροπλάνο έδειξε ένα παράξενο μήνυμα σε TikToker, όταν η σύντροφός του σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα

• Οι λέξεις που αν διαγράψετε από το βιογραφικό σας, θα έχετε σίγουρη επιτυχία

• Κέντρο αίματος: Αρχίζουν από την επόμενη εβδομάδα οι οργανωμένες αιμοδοσίες - Κάλεσμα στο κοινό να συνεχίσει να προσέρχεται για να προσφέρει αίμα



Γιάννος Κρανιδιώτης: 25 χρόνια μετά τον θάνατό του - «Πρότυπο διορατικού πολιτικού»

Γιάννος Κρανιδιώτης: 25 χρόνια μετά τον θάνατό του - «Πρότυπο διορατικού πολιτικού»

«Ο Γιάννος Κρανιδιώτης, πρότυπο διορατικού πολιτικού, άφησε σημαντική παρακαταθήκη», σημειώνει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, σε ανακοίνωσή του με αφορμή τα 25 χρόνια από τον τραγικό του θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top