Κύπρια Πεθερά: Από τραπεζικός υπάλληλος έγινε συγγραφέας και τώρα youtuber – Μάθετε ποια είναι η Έλενα Γαλαταριώτη

Κύπρια Πεθερά: Από τραπεζικός υπάλληλος έγινε συγγραφέας και τώρα youtuber – Μάθετε ποια είναι η Έλενα Γαλαταριώτη

Η «Κύπρια πεθερά» που όλοι γνωρίσαμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι η συγγραφέας Έλενα Γαλαταριώτη με καταγωγή από την Κακοπετρία.

Μπορεί πολλοί να μην το έχουν αντιληφθεί, αλλά η «Κακιά πεθερά» είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας, τον οποίο αποφάσισε η Έλενα Γαλαταριώτη επινόησε, έχοντας ως στόχο να κάνει τον κόσμο να γελάσει.

Η Έλενα Γαλαταριώτη είναι συγγραφέας και έχει γράψει ήδη τρία βιβλία και τώρα ετοιμάζεται να εκδώσει το τέταρτο της.

Τα τρία βιβλία που έγραψε είναι: «Τι έκανες Μενέλαε και σου ‘φυγε η Ελένη;», το «Για τα μάτια μιας γυναίκας» και το «Εσχάτη Απιστία»

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως η Έλενα Γαλαταριώτη ήταν τραπεζικός υπάλληλος για 20 χρόνια και έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά και η κρίση του 2013 την έκανε να αλλάξει στροφές στην επαγγελματική της πορεία καθώς αποφάσισε να γίνει συγγραφέας.

Διαβάστεπ περισσότερα πατώντας στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.