ΚΥΠΡΟΣ: Στις 10:00 ξεκινά η διυπουργική επιτροπή για κορωνοϊό

ΚΥΠΡΟΣ: Στις 10:00 ξεκινά η διυπουργική επιτροπή για κορωνοϊό

Στις 10.00 το πρωί συνέρχεται η διυπουργική επιτροπή, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, η οποία θα εξετάσει την κατάσταση σχετικά με τα μέτρα κατά του COVID19.

Όπως είχε δηλώσει χθες στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει συνεδρίας της διυπουργικής επιτροπής για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και θα ενημερωθεί για την κατάσταση όπως αυτή εξελίσσεται.
 
«Θα υπάρξει μια αξιολόγηση της κατάστασης όπως αυτή διαμορφώνεται», ανέφερε ο κ. Κούσιος.
 
Ο κ. Κούσιος ανέφερε επίσης ότι έχει προγραμματιστεί συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου την Τετάρτη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE