Τμ. Μετεωρολογίας: Συνεχίζονται οι ελαφρές βροχοπτώσεις - Ο καιρός της εβδομάδας

Τμ. Μετεωρολογίας: Συνεχίζονται οι ελαφρές βροχοπτώσεις - Ο καιρός της εβδομάδας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα Δευτέρα (06/04) τοπικά αυξηµένες νεφώσεις δυνατό να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε Δευτέρα (06/04) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (07/04) θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις οι οποίες αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Την Τετάρτη (08/04) και την Πέµπτη (09/04) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες µετά το µεσηµέρι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση κατά το τριήµερο για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE