ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 75% των μηνυμάτων είναι για υπεραγορά και άσκηση – Κάποιοι προσπαθούν να ξεγελάσουν το σύστημα

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 75% των μηνυμάτων είναι για υπεραγορά και άσκηση – Κάποιοι προσπαθούν να ξεγελάσουν το σύστημα

Υψηλο το ποσοστό αποστολής μηνυμάτων για μετακίνηση για υπεραγορά-ειδη πρώτης ανάγκης αλλά και για σωματική άσκηση.

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκο Κόκκινο σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, 50% των μηνυμάτων των κατ’εξαιρεση λόγων μετακίνησης είναι για υπεραγορά-φουρνο-φαρμακείο-περίπτερο δηλαδή για είδη πρώτης ανάγκης.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 75% των μηνυμάτων είναι για υπεραγορά και άσκηση – Κάποιοι προσπαθούν να ξεγελάσουν το σύστημα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE