Στους 501 οι νεκροί, στα 23,934 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία

Στους 501 οι νεκροί, στα 23,934 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία

Στους 501 έφτασε το Σάββατο 4/4 ο συνολικός αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Τουρκία καθώς σε ένα 24ωρο έχασαν τη ζωή τους άλλοι 76 άνθρωποι, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έφτασε στα 23,934.


Όπως ανακοίνωσε από τον λογαριασμό του στο τουίτερ ο Τούρκος Υπουργός, το τελευταίο 24ωρο έγιναν 19,664 και βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό 3,013 άτομα. 

Όπως αναφέρει το 12,18% από τα 161,380 τεστ που έγιναν μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο. Ο αριθμός αυτών που θεραπεύτηκαν έφτασε τους 786. 

 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Στις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να συζητηθεί τελικά το Κυπριακό στη βουλή, το οποίο έχει εγγράψει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς κάτω από το κεφάλαιο Δ.

BEST OF TOTHEMAONLINE