ΚΥΠΡΟΣ: Άφαντος ο Χάρης Δημητρίου- Τον ψάχνουν δύο μέρες- Μήπως τον έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Άφαντος ο Χάρης Δημητρίου- Τον ψάχνουν δύο μέρες- Μήπως τον έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από το χώρο διαμονής του στην Λευκωσία, από τις 11.00 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 2 Απριλίου, 2020, ο πιο κάτω εικονιζόμενος Χάρης Δημητρίου, 44 ετών.

Ο 44χρονος, περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με κοντά, μαύρα μαλλιά, ενώ παρουσιάζει αστάθεια στο βάδισμά του.

Την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μπλούζα και μπλε τζιν σακάκι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.