Θετικός στον κορωνοϊό ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Θετικός στον κορωνοϊό ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Ο εκ των αντιπροέδρων της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Καρντονέ, είναι ο τρίτος άνθρωπος του συλλόγου που βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό.

Τρίτωσε το… κακό στην Μπαρτσελόνα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον κορωνοϊό. Μετά τους γιατρούς Ραμόν Κανάλ και Τζουσέπ Αντόνι Γουτιέρεθ, θετικός στον ιό Covid-19 βρέθηκε και ένας εκ των αντιπροέδρων, Τζόρντι Καρντονέ.

Ο Καρντονέ, στενός φίλος και συνεργάτης του προέδρου Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, αναρρώνει στο σπίτι του χωρίς ιδιαίτερες επιπλοκές, κάτι που συμβαίνει και με τους δύο γιατρούς του συλλόγου. Όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, μάλιστα, εργάζεται ταυτόχρονα.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Θετικός στον κορωνοϊό ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Οι διασώστες συνεχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν περισσότερους από 1.300 αγνοουμένους, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, την επομένη της φονικής πλημμύρας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 270 ανθρώπων στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE