ΛΕΜΕΣΟΣ: Βγήκε από το σπίτι για να παραλάβει πακέτο με ουσίες- Συνελήφθη και καταζητείται άλλος ένας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βγήκε από το σπίτι για να παραλάβει πακέτο με ουσίες- Συνελήφθη και καταζητείται άλλος ένας

Δύο κιλά κοκαΐνη εντόπισε σε πακέτο που έφτασε από την Ελλάδα, η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό. Για την υπόθεση συνελήφθη ένα άτομο.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ έστησαν καρτέρι σε γραφεία ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών στη Λεμεσό, όπου έφτασε πακέτο με δύο κιλά κοκαΐνη.  Όταν το μεσημέρι του Σαββάτου 4/4 μετέβη στα γραφεία της εταιρείας ένα πρόσωπο για να παραλάβει το πακέτο με τα ναρκωτικά, τα μέλη της ΥΚΑΝ τον συνέλαβαν.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, ενώ για την υπόθεση καταζητείται ένα ακόμη πρόσωπο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, συνομιλούσε με τον συλληφθέντα λίγο πριν παραλάβει το πακέτο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σημερινή υπόθεση σχετίζεται με χθεσινή κατά την οποία εντοπίστηκαν και πάλι σε πακέτο εταιρείας ταχυμεταφορών, δέκα κιλά κάνναβης. 

Τα δύο πακέτα φέρονται να έχουν τον ίδιο αποστολέα και να έχουν έρθει από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE