ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 37 ασθενείς με τον ιο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 37 ασθενείς με τον ιο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Συνολικά 37 ασθενείς με κορωνοϊό, νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι από τους 37 ασθενείς οι τέσσερις νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.

Αργότερα σήμερα αναμένεται να γίνουν και νέες εισαγωγές ασθενών, ενώ χθες δόθηκαν εξιτήρια σε επτά πρόσωπα, καθώς τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι οι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στη Γυναικολογική, την Παιδιατρική και την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου, το οποίο διαθέτει συνολικά 110 κλίνες, συν 10 κλίνες για τους νεφροπαθείς της επαρχίας Αμμοχώστου, οι οποίοι μεταβαίνουν στο δημόσιο νοσηλευτήριο για αιμοδιάλυση.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου, όταν άρχισε να λειτουργεί το Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύτηκαν με κορωνοϊό 83 ασθενείς ενώ πήραν εξιτήριο 37 πρόσωπα τα οποία είχαν αποθεραπευτεί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE