ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 53χρονου - Έβαλε σκόπιμα φωτιά στο σπίτι του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 53χρονου - Έβαλε σκόπιμα φωτιά στο σπίτι του

Στη σύλληψη 53χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού οικίας, που διαπράχθηκε την Παρασκευή (3/4) στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4μ.μ. ξέσπασε φωτιά σε οικία στη Λεμεσό. Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου κατέσβησαν τη φωτιά.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Εξασφαλίστηκε επίσης μαρτυρία εναντίον 53χρονου ένοικου της οικίας.

Εναντίον του 53χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.