Α΄ Κατηγορία – Σενάριο επανέναρξης: Το… «ΚΑΥΤΟ» ερώτημα που πρέπει ν΄ απαντηθεί απ΄ όλες τις ομάδες

Α΄ Κατηγορία – Σενάριο επανέναρξης: Το… «ΚΑΥΤΟ» ερώτημα που πρέπει ν΄ απαντηθεί απ΄ όλες τις ομάδες

Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου, είπε μία ατάκα στην περίπτωση που αποφασιστεί κάποια στιγμή η επανέναρξη του φετινού πρωταθλήματος, την οποία πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Συγκεκριμένα είπε αυτό που… είμαστε βέβαιοι πως πολύς κόσμος το έχει σκεφτεί:

“Αν σταματήσει όλο αυτό και υπάρξει απόφαση για επανέναρξη του πρωταθλήματος και τα κρούσματα του κορωνοϊού περιοριστούν σημαντικά, ξεκινήσουν κανονικά προπονήσεις οι ομάδες και δύο μέρες πριν την επανέναρξη, υπάρχει για παράδειγμα κρούσμα στην Ένωση, τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση;”.

Ιδού η απορία, λέμε εμείς…

“Καυτό” ερώτημα, αλλά και… ζόρικη η απάντηση τη δεδομένη στιγμή, όπου όλα είναι στον “αέρα”, αν και υπάρχει η ανακοίνωση της ΚΟΠ από την Παρασκευή (03-04-2020).

Διαβάστε: 

Ανακοίνωση ΚΟΠ: Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή – Ποια η ΘΕΣΗ της για τις διοργανώσεις που έχουν… ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ

Γ.Ι.

Διαβάστε επίσης: 

ΚΙΝΔΥΝΟΣ… στο σενάριο να τελειώσει το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας το καλοκαίρι

The post Α΄ Κατηγορία – Σενάριο επανέναρξης: Το… «ΚΑΥΤΟ» ερώτημα που πρέπει ν΄ απαντηθεί απ΄ όλες τις ομάδες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE