Για κορωνοϊό και φορολογική συνεργασία συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Ρωσίας-Κύπρου

Για κορωνοϊό και φορολογική συνεργασία συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Ρωσίας-Κύπρου

Οι Υπουργοί Εξωτερικών Ρωσίας και Κύπρου συζήτησαν την Παρασκευή 03/04, για την εξάπλωση του κορωνοϊού, ενώ αντάλλαξαν απόψεις και για θέματα φορολογικής συνεργασίας, αναφέρει ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Στις 3 Απριλίου, ο Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με πρωτοβουλία της κυπριακής πλευράς, σημειώνεται.
 
«Οι Υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν για τις εξελίξεις στις δύο χώρες σε σχέση με την εξάπλωση του κορωνοϊού. Aντάλλαξαν απόψεις σχετικά με επίκαιρα θέματα διμερών σχέσεων, συμπεριλαμβανομένης της φορολογικής συνεργασίας, λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις του Προέδρου της Ρωσίας σχετικά με τη διατήρηση ενός κατάλληλου επιπέδου φορολογίας για όλα τα είδη υπεράκτιων εσόδων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE