Νέα Σαλαμίνα: Ενίσχυση και τεχνική ηγεσία

Νέα Σαλαμίνα: Ενίσχυση και τεχνική ηγεσία

Στη Νέα Σαλαμίνα «τρέχει» ο προγραμματισμός για την ερχόμενη σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αποκτήσει τον 19χρονο κεντρικό αμυντικός Φώτη Κέζο και τον τερματοφύλακα Νεόφυτο Μιχαήλ. Επιπλέον, η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τους 22χρονους Ευγένιο Κυριάκου και Άλκη Χριστοφή που αγωνίζονταν στην Καρμιώτισσα.

Σε ότι αφορά το θέμα προπονητή, η παραμονή του Νίκου Παναγιώτου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά την εκλογική συνέλευση που έχει οριστεί για τις 6 Μαϊου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE