ΚΥΠΡΟΣ: Επέστρεψαν οι 21 αστυνομικοί απο τον Εβρο - Το μήνυμα του Υπ.Δικαιοσύνης

ΚΥΠΡΟΣ: Επέστρεψαν οι 21 αστυνομικοί απο τον Εβρο - Το μήνυμα του Υπ.Δικαιοσύνης

Επέστρεψαν την Παρασκευή στην Κύπρο (3/4) από Έβρο τα 21 επίλεκτα μέλη της Αστυνομίας τα οποία ενισχύσαν την Ελληνική Αστυνομία και το στρατό στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

"Ολόθερμες ευχαριστίες κ συγχαρητήρια για τον υποδειγματικό τρόπο που επιτελέσατε την αποστολή σας ενισχύοντας την προσπάθεια των Σημαία της Ελλάδας Αρχών ασφαλείας και κάνοντας ακόμη μία φορά υπερήφανη την Σημαία της Κύπρου μας!" ανέφερε στο Twitter ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γεώργιος Σαββίδης.

Επιτυχή ολοκλήρωση της επιχειρησιακής αποστολής των 21 Κύπριων Μελών του Αστυνομικού Σώματος κατά μήκος των Ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο, φυλάσσοντας τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης , η οποία βρισκόταν απο τις 8 Μαρτίου στον Εβρο. 

Πλεον βρίσκονται στην Κύπρο μετά απο σχεδόν 1 μήνα στην πρώτη γραμμή στα σύνορα στον Εβρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE