ΚΥΠΡΟΣ: Επέστρεψαν οι 21 αστυνομικοί απο τον Εβρο - Το μήνυμα του Υπ.Δικαιοσύνης

ΚΥΠΡΟΣ: Επέστρεψαν οι 21 αστυνομικοί απο τον Εβρο - Το μήνυμα του Υπ.Δικαιοσύνης

Επέστρεψαν την Παρασκευή στην Κύπρο (3/4) από Έβρο τα 21 επίλεκτα μέλη της Αστυνομίας τα οποία ενισχύσαν την Ελληνική Αστυνομία και το στρατό στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

"Ολόθερμες ευχαριστίες κ συγχαρητήρια για τον υποδειγματικό τρόπο που επιτελέσατε την αποστολή σας ενισχύοντας την προσπάθεια των Σημαία της Ελλάδας Αρχών ασφαλείας και κάνοντας ακόμη μία φορά υπερήφανη την Σημαία της Κύπρου μας!" ανέφερε στο Twitter ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γεώργιος Σαββίδης.

Επιτυχή ολοκλήρωση της επιχειρησιακής αποστολής των 21 Κύπριων Μελών του Αστυνομικού Σώματος κατά μήκος των Ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο, φυλάσσοντας τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης , η οποία βρισκόταν απο τις 8 Μαρτίου στον Εβρο. 

Πλεον βρίσκονται στην Κύπρο μετά απο σχεδόν 1 μήνα στην πρώτη γραμμή στα σύνορα στον Εβρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE