Θεόδωρος: «Η ΑΕΛ ήταν εναντίον της αύξησης»

Θεόδωρος: «Η ΑΕΛ ήταν εναντίον της αύξησης»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, ξεκαθάρισε με σημερινές του δηλώσεις πως η ΑΕΛ είναι εναντίων της αύξησης των ομάδων σε 14.

Μιλώντας στον Super Sport FM, ο κύριος Αντωνίου ανέφερε:

«Ήταν αναμενόμενο. Η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που πήρε την πρωτοβουλία για να δημιουργήσει μια λίγκα με άξονα την μείωση των ομάδων. Η ΑΕΛ ήταν εναντίων της αύξησης των ομάδων σε 14 αλλά πέρασε αυτό που ήθελε η πλειοψηφία και οφείλουμε να το σεβαστούμε. Χθες δεν έγινε ψηφοφορία. Επαναλαμβάνω πως η ΑΕΛ ήταν εναντίον».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE