ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο θετικό κρούσμα κορωνοιού στην Εθνική Φρουρά

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο θετικό κρούσμα κορωνοιού στην Εθνική Φρουρά

Θετικός στον κορωνοιό διαγνώστηκε αξιωματικός στρατοπέδου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Τάγμα Πεζικού το οποίο συνυπάρχει με άλλα δυο Τάγματα στον ίδιο χώρο.

Με το άκουσμα της σχετικής είδησης σήμανε συναγερμός και τέθηκαν σε εφαρμογή όλα τα πρωτόκολλα.

Συνεπώς το στρατόπεδο έχει τεθεί σε καραντίνα και γίνονται απολυμάνσεις.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnlıne ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΦ κ. Πιερή Χρήστος, ’τα μέτρα και όλες οι προφυλάξεις σίγουρα λαμβάνονται’. Πρόσθεσε δε ότι γι’ αυτό τον λόγο αυξήθηκε η διάρκεια των εξόδων των στρατιωτών και στρατιωτικών. Για να αποφευχθεί το μεγάλο ’πηγαινε-έλα‘ στις μονάδες.

Όλοι όσοι είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα τίθενται σε περιοσμό. Παράλληλα, το ίδιο συμβαίνει και με τις στενές τους επαφές για 14 ημέρες. Σε περίπτωση που υπάρξουν συμπτώματα τότε θα γίνει και η δειγματοληψία. 

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο διαγνώσθηκαν θετικοί στον ιό άλλοι τρεις στρατιωτικοί της Εθνικής Φρουράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE