ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Άρχισε η διενέργεια διαγνωστικών τεστ για κορωνοϊό στον Δήμο Γεροσκήπου

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Άρχισε η διενέργεια διαγνωστικών τεστ για κορωνοϊό στον Δήμο Γεροσκήπου

Ο Δήμος Γεροσκήπου άρχισε τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοιό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, σε μια προσπάθεια ανίχνευσης του προβλήματος του κορωνοϊού εντός των δημοτικών ορίων Γεροσκήπου, ο Δήμος άρχισε από την Πέμπτη (2/4), σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένη ιδιωτική εταιρεία, τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν 100 περίπου διαγνωστικά τεστ, τα οποία θα καλύψουν εργαζόμενους σε δημόσιους χώρους και υποστατικά που είναι σε λειτουργία.

Ο Δήμος Γεροσκήπου είναι σε επαφή με το Υπουργείο Υγείας για να γίνουν επιπλέον διαγνωστικοί έλεγχοι με επιχορήγηση του κράτους, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.