ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα συμβόλαια Βίκτορ, Ζαχίντ, Βύντρα και άλλων παικτών με πέρασμα από Κύπρο… «στον αέρα» – Όλα όσα εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους

Τα συμβόλαια Βίκτορ, Ζαχίντ, Βύντρα και άλλων παικτών με πέρασμα από Κύπρο… «στον αέρα» –  Όλα όσα εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους

Ένα ενδιαφέρον άρθρο ανάρτησε την Πέμπτη (02-04-2020) η Ελλαδική ιστοσελίδα www.metrosport.gr με τίτλο “Πολλά συμβόλαια «στον αέρα» εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους”.

Σε αυτό περιλαμβάνονται ονόματα παικτών ομάδων της Ελλάδας με πέρασμα από τα Κυπριακά γήπεδα, όπως είναι του Ζαχίντ (παίκτης που ανήκει στον ΑΠΟΕΛ), Ζοάο Βίκτορ (αγωνίστηκε σε Ανόρθωση), Σασί (ΑΕΛ και ΑΕΖ), Βύντρα (Ομόνοια), Σόουζα (ΑΕΛ, ΑΕΠ).

Αναλυτικά το δημοσίευμα έχει ως εξής:

The post Τα συμβόλαια Βίκτορ, Ζαχίντ, Βύντρα και άλλων παικτών με πέρασμα από Κύπρο… «στον αέρα» – Όλα όσα εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στεφάνου στο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ: Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας μονόδρομος - «Εμείς μιλούμε με προτάσεις και αγώνες» - Βίντεο

Στεφάνου στο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ: Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας μονόδρομος - «Εμείς μιλούμε με προτάσεις και αγώνες» - Βίντεο

Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας είναι μονόδρομος, είναι ένα ποτάμι που δεν έχει γυρισμό, είπε, σε χαιρετισμό του στο 36ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πύλη Αμμοχώστου, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top