ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έτσι διασπείρεται ο ιός -Εναλάσσουν νοσηλευτές σε διάφορα πόστα σύμφωνα με τον κ. Πετέλη

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έτσι διασπείρεται ο ιός -Εναλάσσουν νοσηλευτές σε διάφορα πόστα σύμφωνα με τον κ. Πετέλη

Δεν ήταν αποσπασμένος στο αεροδρόμιο Πάφου ο νοσηλευτής που βρέθηκε θετικός στον ιό δηλώνει η ΠΑΣΥΝΟ.

Αυτό ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ) κ. Θεόδωρος Πετέλης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», θέλησε να τονίσει πως οι νοσηλευτές του ΓΝ Πάφου εναλλάσσονται σε διάφορα πόστα όπως Τμήμα πρώτων βοηθειών, σταθμός ασθενοφόρων Πέγιας, αλλά και στο σταθμό αεροδρομίου.

Ο κ. Πετέλης θέλησε να τονίσει πως αυτό είναι κάτι πολύ επικίνδυνο για την διασπορά του ιού και πως πρέπει αυτό να σταματήσει και οι νοσηλευτές να τοποθετούνται σε συγκεκριμένα πόστα.

Καθίσταται σαφές πως με τέτοιους επιπόλαιους χειρισμούς διασπείρεται ο ιός. Όταν οι αρμόδιοι δεν μεριμνούν οι νοσηλευτές να κατέχουν μόνιμα πόστα, τότε ο κίνδυνος εξάπλωσης αυξάνεται. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE