ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έτσι διασπείρεται ο ιός -Εναλάσσουν νοσηλευτές σε διάφορα πόστα σύμφωνα με τον κ. Πετέλη

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έτσι διασπείρεται ο ιός -Εναλάσσουν νοσηλευτές σε διάφορα πόστα σύμφωνα με τον κ. Πετέλη

Δεν ήταν αποσπασμένος στο αεροδρόμιο Πάφου ο νοσηλευτής που βρέθηκε θετικός στον ιό δηλώνει η ΠΑΣΥΝΟ.

Αυτό ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ) κ. Θεόδωρος Πετέλης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», θέλησε να τονίσει πως οι νοσηλευτές του ΓΝ Πάφου εναλλάσσονται σε διάφορα πόστα όπως Τμήμα πρώτων βοηθειών, σταθμός ασθενοφόρων Πέγιας, αλλά και στο σταθμό αεροδρομίου.

Ο κ. Πετέλης θέλησε να τονίσει πως αυτό είναι κάτι πολύ επικίνδυνο για την διασπορά του ιού και πως πρέπει αυτό να σταματήσει και οι νοσηλευτές να τοποθετούνται σε συγκεκριμένα πόστα.

Καθίσταται σαφές πως με τέτοιους επιπόλαιους χειρισμούς διασπείρεται ο ιός. Όταν οι αρμόδιοι δεν μεριμνούν οι νοσηλευτές να κατέχουν μόνιμα πόστα, τότε ο κίνδυνος εξάπλωσης αυξάνεται. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE