Ετοιμάζει φιέστα ο Ολυμπιακός

Ετοιμάζει φιέστα ο Ολυμπιακός

Την ερχόμενη Κυριακή, το στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά του.

Μετά την χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού με 3-1 και βρίσκεται στο +11 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Με τέσσερις αγώνες να απομένουν, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται μόνο ένα βαθμό κόντρα στον Λεβαδειακό, για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά το 42ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Η αναμέτρηση αναμένεται να έχει πανηγυρικό κλίμα και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν ένα κατάμεστο γήπεδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Καθ’ οδόν για τις ΗΠΑ βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που θα συναντηθεί αύριο στο Μαρ-α-Λάγκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κι ενώ το Κίεβο δέχθηκε ολονύχτιο σφυροκόπημα από 500 drone και 40 πυραύλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο 1/3 της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE