Ευχάριστα νέα! Ρομπότ μπαίνουν στην κουζίνα σας για να μαγειρέψουν – Άντε με το καλό να κάνουν και τις δουλειές

Ευχάριστα νέα! Ρομπότ μπαίνουν στην κουζίνα σας για να μαγειρέψουν – Άντε με το καλό να κάνουν και τις δουλειές

Μηχανικοί στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν εφεύρει ένα μάγειρα-ρομπότ, ο οποίος μπορεί να φτιάξει ποιοτικά γεύματα σε μερικά μόνο λεπτά.

Οι μηχανικοί έχουν αποκαλέσει το ρομπότ την πρώτη αυτόματη κουζίνα στον κόσμο.

Το σύστημα δημιουργήθηκε από την εταιρεία Moley Robotics, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία στοχεύει να αναπτύξει μια εκδοχή του ρομπότ κατάλληλη για τους καταναλωτές, σε ελκυστική τιμή, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Αυτή η μορφή θα υποστηρίζεται από λογισμικό με κατάλογο συνταγών, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE