Συγκλονίζει ο Σωτήρης Γεωργούντζος: «Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι αρρώστησα»

Συγκλονίζει ο Σωτήρης Γεωργούντζος: «Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι αρρώστησα»

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος και σπορτκάστερ από την Καλαμάτα, Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Ρίο και μίλησε για την περιπέτειά του. 

«Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι αρρώστησα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ενώ στάθηκε στη δυσκολία που είχε να βρει γιατρό στην Καλαμάτα, ώστε να κάνει εξετάσεις.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στο facebook. Όπως τόνισε παραμένει δυνατός και δε φοβάται.

Ο δημοσιογράφος βρισκόταν σε κατ’ οίκον καραντίνα για προληπτικούς λόγους, ενώ το Σάββατο (28/03) έγινε εισαγωγή στο Γ.Ν. Καλαμάτας. Του έγινε τεστ και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό το πρωί της Τρίτης (31/03).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE