ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία που θα γίνει viral – Πήγε από την Λάρνακα στην Λεμεσό αργά το βράδυ για να δανειστεί σκούπα – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία που θα γίνει viral – Πήγε από την Λάρνακα στην Λεμεσό αργά το βράδυ για να δανειστεί σκούπα – VIDEO

Πολίτης ο οποίος διαμένει στην Λάρνακα βρέθηκε στην Λεμεσό και θέλησε να δώσει την δικαιολογία που θα γίνει viral στις Αρχές.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ η δημοσιογράφος Σωτηρούλλα Χριστοφίδου, το συγκεκριμένο πρόσωπο ρωτήθηκε από την Αστυνομία τι δουλεία έχει στην Λεμεσό στις 23:00 το βράδυ.

Ο πολίτης εκείνη στην στιγμή απάντησε «Πάω σε ένα φίλο μου στην Μέσα Γειτονιά, να δανειστώ την χούβερ του γιατί η δική μου εχάλασε και θέλω να καθαρίσω το σπίτι».

Μια άλλη καταγγελία η οποία έγινε το βράδυ της Τετάρτης 01/04, ανέφερε στους Αστυνομικούς στις 21:00 το βράδυ πως ξέχασε να αγοράσει ψωμί και έπρεπε να πάει στο φούρνο γιατί δεν θα προλάβαινέ την επόμενη μέρα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.