Αναβλήθηκε για το 2021 η διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα

Αναβλήθηκε για το 2021 η διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα

Η διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην Γλασκώβη τον Νοέμβριο αναβλήθηκε για το 2021 εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσε η Φινλανδία.

"Η διάσκεψη για το κλίμα COP26 θα μεταφερθεί από τον Νοέμβριο για το επόμενο έτος, εξαιτίας της παγκόσμιας κατάστασης με τον κορωνοϊό", ανέφερε το υπουργείο Περιβάλλοντος της Φινλανδίας, που επικαλέστηκε αξιωματούχους του ΟΗΕ για το κλίμα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE