Το ποσό του εμβάσματος που έγινε από Ιταλία και μπήκε στο ταμείο της Κυπριακής ομάδας

Το ποσό του εμβάσματος που έγινε από Ιταλία και μπήκε στο ταμείο της Κυπριακής ομάδας

Το ποσό των 165 χιλιάδων ευρώ πήρε ο Απόλλωνας από τη Λάτσιο, για να παραχωρήσει τον Κύπριο αμυντικό, Ανδρέα Καρώ, πέρσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.salernonotizie.it

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται στα ποσά τα οποία δαπάνησε η Λάτσιο το εξάμηνο Ιούλιος – Δεκέμβριος 2019 για να αγοράσει κάποιους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια να τους παραχωρήσει δανεικούς στη Σαλερνιτάνα.

Μεταξύ αυτών των ποδοσφαιριστών και ο Κύπριος αμυντικός που στην Κύπρο αγωνίστηκε σε Απόλλωνα, Πάφο FC και Νέα Σαλαμίνα.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Το ποσό του εμβάσματος που έγινε από Ιταλία και μπήκε στο ταμείο της Κυπριακής ομάδας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE