ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Μαύρα» τα μαντάτα της Πρωταπριλιάς- Χάσαμε άλλο ένα συνάνθρωπό μας από τον ιό- Τεράστια άνοδος των κρουσμάτων

ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Μαύρα» τα μαντάτα της Πρωταπριλιάς- Χάσαμε άλλο ένα συνάνθρωπό μας από τον ιό- Τεράστια άνοδος των κρουσμάτων

Δυστυχώς οι ανακοινώσεις των αρμοδίων Αρχών την Τετάρτη 1 Απριλίου ήταν για άλλη μια φορά πολύ δυσάρεστες.

Σύμφωνα με τον Δρ. Λεόντιο Κωστρίκκη επιβεβαιώθηκαν 58 νέα κρούσματα από τον Covid-19 ενώ ο Δρ. Μάριος Λοίζου, Επιστημονικός Διευθυντής Διεύθυνσης Λευκωσίας ΟΚΥπΥ, ανακοίνωσε το θάνατο ακόμα ενός συνανθρώπου μας.

Πρόκειται όπως σημείωσε για 66χρονο με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό ενώ συμπλήρωσε πως στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, σημειώθηκε άλλος ένας θάνατος ασθενούς που νόσησε με τον ιο, ωστόσο ο χαμός του οφείλεται σε άλλους παράγοντες.

Φτάσαμε ήδη στους 9 νεκρούς (8 άντρες και 1 γυναίκα) ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων ανέβηκε στα 320.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

Η ενόχληση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Δημήτρη Δημητρίου, για την απουσία ουσιαστικής πολιτικής συζήτησης, η άρνηση του Λουκά Φουρλά να διεκδικήσει το χρίσμα και οι εξηγήσεις της Αννίτας Δημητρίου, για την απόσυρσή της, συνθέτουν ένα σκηνικό εσωστρέφειας.