Ανόρθωση: Επίθεση που βγάζει «φωτιές»

Ανόρθωση: Επίθεση που βγάζει «φωτιές»

Επτά γκολ στους τελευταίους τρεις αγώνες που έδωσε στο πρωτάθλημα μετρά η Ανόρθωση.

Το συγκρότημα του Αντρέ Πάους έχει βελτιωθεί αισθητά στο επιθετικό κομμάτι και ο Ολλανδός κόουτς ευελπιστεί πως η ομάδα του θα έχει ανάλογη παρουσία και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Ο Εντέ είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλες δυνατότητες, που μπορεί να δώσει τεράστια δυναμική στην ομάδα. Επιπλέον, ο Μακρής καλείται να επιστρέψει στο σκοράρισμα, με τον Γκονσάλβες να σκοράρει απέναντι στον Απόλλωνα και να δείχνει έτοιμος για να αρχικό σχήμα.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα στην ομάδα, ο Σεράν Πόλο ένιωσε ενοχλήσεις στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας και η κατάσταση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα. Εκτός είναι Γκαρσία και Ιακοβένκο ενώ τιμωρημένοι είναι οι Κάλβο και Τζέισον Δημητρίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται. Στα 15 ευρώ είναι το κανονικό εισιτήριο και στα 10 ευρώ το μαθητικό.

Στέλιος Δημοσθένους 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE