ΚΥΠΡΟΣ: Η αναστολή δόσεων που εξυπηρετεί περισσότερο τους… έχοντες

ΚΥΠΡΟΣ: Η αναστολή δόσεων που εξυπηρετεί περισσότερο τους… έχοντες

Η κυβέρνηση ορθώς προχώρησε σε μέτρα στήριξης εργαζομένων που υπό τις συνθήκες χάνουν τις δουλειές τους, αλλά και σε εργοδότες.

Πολλοί πολίτες όμως προσπαθούν να κατανοήσουν ποιους πραγματικά εξυπηρετεί το διάταγμα, βάσει του οποίου θα γίνει αναστολή δόσεων δανείου.

Διότι δεν στηρίζει αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Ένας άνθρωπος που «έκοψε» δυο δόσεις πίσω επειδή δεν τα έβγαζε πέρα κι έμεινε με μειωμένα εισοδήματα σπίτι ελέω της πανδημίας, πώς θα επωφεληθεί;

Είναι απλό. Το μέτρο με τα δάνεια, για να έχει αποτέλεσμα θα έπρεπε να ληφθεί με μια αρχή: Να ληφθεί υπόψιν πώς επηρεάζονται τα εισοδήματα των δανειοληπτών από την πανδημία.

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE