ΛΕΜΕΣΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 19 τα ύποπτα κρούσματα - Πότε ξεκινάει η λειτουργεία του Θαλάμου Βραχείας Νοσηλείας

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 19 τα ύποπτα κρούσματα - Πότε ξεκινάει η λειτουργεία του Θαλάμου Βραχείας Νοσηλείας

Στα 19 έφτασαν τα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ πέντε είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ Επαρχιών Λεμεσού - Πάφου, Χρίστος Νικολάου, μέχρι το μεσημέρι νοσηλεύονταν στον 5ο όροφο πέντε επιβεβαιωμένα περιστατικά εκ των οποίων τα τέσσερα διασωληνωμένα.

Τα ύποπτα περιστατικά, που αναμένουν το αποτέλεσμα των επιστημονικών εξετάσεων, έφτασαν τα 19, συμπλήρωσε.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχει ακόμη τεθεί σε λειτουργία ο Θάλαμος Βραχείας Νοσηλείας στη ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου. Η λειτουργία της , που θα συνδράμει στην αποσυμφόρηση του 5ου όροφου, αναμένεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, κατέληξε ο κ.Νικολάου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE