«Έπιασα πέναλτι του Ρονάλντο και μετά δεν ήθελε να μου δώσει τη φανέλα του»

«Έπιασα πέναλτι του Ρονάλντο και μετά δεν ήθελε να μου δώσει τη φανέλα του»

Ο Στέφανο Σορεντίνο μίλησε για την άρνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να ανταλλάξουν φανέλες επειδή απέκρουσε πέναλτι του Πορτογάλου!

Τον Ιανουάριο του 2019 η Κιέβο Βερόνα, στην οποία ήταν τερματοφύλακας ο Ιταλός, ηττήθηκε με 3-0 από τη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Σορεντίνο είχε αποκρούσει πέναλτι που εκτέλεσε ο Κριστιάνο, ο οποίος είχε νεύρα και δεν τα έκρυψε μετά το σφύριγμα της λήξης.

«Συναντηθήκαμε στο τούνελ προς τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Μου έδωσε το χέρι του, με συνεχάρη για την απόκρουση, αλλά το πρόσωπό του ήταν σκυθρωπό και δεν ήθελε να μου δώσει τη φανέλα του. Τελικά πήρα τη φανέλα του Ντιμπάλα και όλα καλά» θυμήθηκε ο Σορεντίνο.

Photo Credits: Getty Images

sdna.gr

The post «Έπιασα πέναλτι του Ρονάλντο και μετά δεν ήθελε να μου δώσει τη φανέλα του» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE