Τμήμα Μετεωρολογίας: Το καιρικό μενού τις πρώτες μέρες του Απριλίου

Τμήμα Μετεωρολογίας: Το καιρικό μενού τις πρώτες μέρες του Απριλίου

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται από την Παρασκευή 03/04

Την Τετάρτη 01/04, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να   δώσει μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Η αραιή σκόνη που παρατηρείται αναμένεται να υποχωρήσει σύντομα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βόρειοι, για να καταστούν σταδιακά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και σταδιακά, στα προσήνεμα, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τετάρτης 01/04, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, στο εσωτερικό, τα ορεινά και τα νοτιοανατολικά παράλια, αλλά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, στα υπόλοιπα παράλια. Η θάλασσα θα είναι λίγο  ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη 02/04 , περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, το απόγευμα και το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές

Την Παρασκευή 03/04 , περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που νωρίς το πρωί δυνατό να δώσει μεμονωμένες βροχές. Στη θερμοκρασία αναμένεται άνοδος

Το Σάββατο 04/04, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Στη θερμοκρασία αναμένεται άνοδος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE